31 Ağustos 2012 Cuma

''TECAVÜZ'' SANATI

   Geçen gün gazete okurken, sol üst köşede en çok okunan beş haber başlığını gördüm ve görür görmez şok oldum.En çok okunanlar listesini  şehvet duyguları belirlemiş resmen, hepsi fermuarı  yalama olmuş adamların uçkur sevdasına saldırdığı genç kızların tecavüz haberi. Sonuçta haber bu, elbette okunacak ama  memlekette bu kadar halledilememiş sorun varken, neredeyse savaşın eşiğinde duruyorken tecavüz haberlerinin bu kadar fark atmasına şaşırdım doğrusu.

Aslında, hergün yarı çıplak giyinmiş insanların ekran karşısında  'koca' merakından düştükleri içler acısı hallerini hatırladıkça... ya da dizileri... tutar mı? tutmaz mı ? sorularını ortadan kaldırmanın en kolay çözümünü bulmuş zaten yapımcılar.'Ya tutmazsa' diye bir korkuları yok, hemen ünlü bir 90-60-90 kalbını almış,öpüşmesi-sevişmesi problem olmayan,izleyen erkeklere ''bu kadınsa bizimkisi ne '' deme hakkını verecek, hatta o gece eşi ile planlar yapan kadının gecesini mahvedebilecek bir kız bulunur.Yanına da uzun boylu, yakışıklı ama aslında sporla hiç alakası olmayan sırf dizide oynatılmak için 6-7 ay işkence gibi  spor yaptırılmış,bol bol baklavalar oluşturulmuş ve kızların asla gerçek hayatta ulaşamayacakları bir adam.Sonra  ateşle barut yan yana konur, hatta fitil ateşlenir.Patlama anından bir kaç saniye önce sansür uygulanır.Ancak,onun da uygulanmasına gerek yoktur aslında insanlar zaten ordan gerisini çok rahat tamamlayabiliyorlar.

Sabahtan akşama kadar bu tip erotik içerikli programlarla  insanların beynine tecavüz eden o TV kanallarının, akşamları ''REZALET'' spotu altında tecavüz haberleri yayınlaması gol sevinci gibi ''KOYDUK EĞLENİYORUZ'' demekten başka bir halt değil.Beynimizi her izlediğimiz programda ihlal eden seks unsurlarını bize empoze ederken, sonuçlarını düşünmek gerekir.

Tabii ki bu başlı başına tek bir neden olamaz, bunda Türk insanının cinsel hayatının çok iyi olmamasının da etkisi büyüktür.Ama  ''EŞEĞİN AKLINA KARPUZ SOKMAK'' diye de bir laf var, biraz daha ne izlediğimize ve izlettiğimize  dikkat etmezsek Libidolar tavan yapcak benden söylemesi!

Hakan KORKMAZ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder